Powered By Blogger

torstai 22. elokuuta 2013

Elokuun orvokkeja!

Tämä kirjontatyö on taas työn alla. Samanlainen orvokkisydän kuvio on kirjailtava peilikuvaksi liinan keskelle, ja sitten reunoihin muutama orvokki. Liina on niin suuri että sitä voi käyttää esim. yhden sängynpeitteenä. En ihan varmaksi voi vielä sanoa kumpi tämä on, täti päättää kunhan saa valmiin peite/liinan kotiinsa.  Huomaan päivityksestä, että liina on ollut työn alla jo - 11 Pitkän sitkeesti valmistuu, no hiljaa hyvä tulee.

Huomenna on meno osastolle, tiputetaan vastustuskykyä vahvistavaa ainetta 8 tuntia. Siis koko päivä menee. otan sinne mukaan tuon Aaron liivin tekeleen ja Mma Ramotswen kirjan. Saatte arvata kumpaa tulee tehtyä, luettua tietenkin :) Olo on ollut ihan kohtuullinen vyöruusu vaivaa edelleen, se hermokipu on aika raastavaa vaikka lääkkeillä sitä yritetään hillitä niin kyllä se sieltä läpi tulee. Yhtään kivutonta päivää ei ole ollut, mutta näillä sitä vaan on mentävä. Voisiko kivun piikkiin panna blogin hitaan päivittymisen, ehkä! No kuukausi näkyy olevan edellisestä kirjoituksesta, jospa minä tästä vähän piristyisin :)
 

9 kommenttia:

 1. Kiva liina ja ihanat värit.Näihin kirjontatöihin menee aikaa,minullakin on keskeneräisiä töitä.

  Tsemppiä sinulle,kivun kanssa olemisessa.Toivotaan että kivuttomia päiviäkin tulisi.

  VastaaPoista
 2. Voimia reissulle ♥
  Kaunis liina on tulollaan. Kauanhan ne kirjontatyöt vie, mutta onhan lopputuloskin sitten sen arvoinen.

  VastaaPoista
 3. Ihana kirjontatyö. Kyllä täti on onnellinen, kun sen saa :)
  Voimia kivun kanssa!

  VastaaPoista
 4. ltp54.vuodatus.net22. elokuuta 2013 klo 12.55

  Kirjailutyöt ovat siitä mukavia, että ne vievät kaiken huomiokyvyn työhön. Kaunis työ!

  VastaaPoista
 5. Kaunis orvokkikuvio. Saa siinä pistää neulan kankaan läpi kerran jos toisenkin.
  Voimia huomiselle ja toivotaan kipujenkin helpottavan.

  VastaaPoista
 6. Kaunis kirjontatyö! Mä tarvisin varmaan jotkut teholasit, että näkisin edes tehdä tuollaista. Olen ajatellut sua monasti, kun polven sivusta on oireillut ja kipuillut pian 3 kk. Ja se on taatusti pientä sun kipuihisi verrattuna. Sua isosti halaten!

  VastaaPoista
 7. Kirjontatyö näyttää tosi kauniilta. Voi kun kipusi helpottaisivat pian, ei niiden kanssa varmasti ole mukavaa elää. Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista
 8. Kauniita kirjontaa! Tsemppiä ja voimia sinulle!

  VastaaPoista
 9. Hei, huomasin että olit uusi vierailija/kommentoija blogissani - tai jos olet kommentoinut ennenkin, niin olen sekoittanut sinut johonkuhun toiseen kaimaasi. Tulin joka tapauksessa ensivierailulle sinun blogiisi. Ihania käsitöitä olet tehnyt! Jäänkin samantien lukijaksesi. Mukavaa syksyä sinulle, kaikkea hyvää! :)

  VastaaPoista