Powered By Blogger

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Heinäkuun mietteitä

  
 Heinäkuu helottaa ainakin keskiviikkona säätiedotuksen mukaan :) No minä viihdyn paremmin tämmöisellä viileähköllä ilmalla. 
Piti käydä lankaostoksilla lauantaina. Kotona ei sattunut olemaan juuri oikean väristä lankaa, vaikka lankaa on.........!
Innostuin putkisukista. Ensimmäiset on jo ystävän jaloissa, enkä muistanut kuvata. Ne oli kanervan punaiset ja synttärilahja.

Tässä on ostokseni. Novitan Nallea ja Purobatikkia pari kerää. Purosta en tiedä vielä mitä teen, mutta eiköhän se puikoille joudu. Nallesta tulee niitä putkisukkia. Kertokaapa millaisia kokemuksia on sukan käytöstä.
Tässä on Aaron liivin tekele. Kuva on tosi huono, mutta eiköhän siitä jotain selvää saa. Iiron liivin osat ovat jo valmiina. Lankahan on Kotiväkeä ja puikot 2,5.
Huomenna meno osastolle. Verikokeet ja Nanogam tiputus. Vastustuskykyä lisäävä aine on tuo Nanogam. Siellä menee koko päivä, edellisellä kerralla kaksi.

Olen löytänyt ihan uuden kirjailijan, skotlantilainen mies joka on syntynyt Afrikassa ja asunut vuosia siellä.
Alexander McCall Smith. Mma Ramotswe tutkii, on kymmenen kirjan sarja. Nyt minä luen toista kirjaa nimeltään Oivallinen Aviomies. Kirjat ovat niin hyviä, että en malttaisi lukemista lopettaa ollenkaan. Tosin se on pakko välillä, koska teksti herättää ajatuksia ja ne on mietittävä ennenkuin jatkaa eteenpäin.Ne kertovat afrikkalaisesta elämän menosta. Ystäväni Aino toi ensimmäisen kirjan minulle osastolle lukemiseksi ja nyt olen "koukussa".
 Jatketaampa taas kesä-illan hommia!

8 kommenttia:

 1. Mma Ramotswe seikkaili pariin otteeseen myös telkussa joitain aikoja sitten. Oli ihan kiva katsoa myös sarjana, vaikka olinkin lukenut kirjoja.

  VastaaPoista
 2. Ahertanut olet taas neuleitten parissa. Minulla on tekeillä parit pienet sukat tuosta vihreän kirjavasta Nallelangasta.

  VastaaPoista
 3. Upeita lankoja olet hankkinut. Ihanat värit.

  VastaaPoista
 4. Olen seuraillut blogiasi ihailuin jo jonkin aikaa, toivon Sinulle kauniita, kivuttomia, kesäisiä ja käsityöntäytteisiä päiviä. Kyselit kokemuksia putkisukista, tein niitä unisukiksi suvun naisille jokunen vuosi sitten ja nyt on tullut pyyntöjä uusista sukista kun alkavat kulua jokaöisen käytön jälkeen. Eli hyvin otettiin vastaan ja mieleisiä olivat. Kyseisen kirjailijan löysin minäkin jokunen aika sitten ja aivan ihanaa kesälukemista toden totta.

  VastaaPoista
 5. Kauniita lankoja olet löytänyt.
  Täytyypä tutustua tuohon kirjailijaan, kiitos vinkistä.
  Oikein hyvää vointia sinulle.

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa, että jaksat paneutua käsitöihin tuosta kammottavasta vyöruususta huolimatta. Olet supernainen! Ja jos tarkoitat putkisukilla kantapäättömiä sukkia, niin minulla oli vuosia sitten muutamat sellaiset ja ne olivat käytössä oikein hyvät. Muovautuvat jalkaan käytössä ja pysyvät hyvin jalassa.

  VastaaPoista
 7. Hei vaan! Putkisukka: pidän yösukkina ja tytär pitää muinakin sukkina putkisukkia! Tee riittävän pitkä se varsiosa, yllättävän paljon menee jalkaterään pituudesta! Hyviä sukkia ovat! Olen lukenut kanssa jo muutaman noista kirjoista, kerran tuli poliisisarjana tv:stäkin! Pidä susta huolta! (voi...voisin olla lankaostoilla vaikka joka päivä (kukkaro on eri mieltä)..ihanaa hommaa)

  VastaaPoista
 8. Putkisukkia pitäisikin joskus kokeilla.
  Mma Ramotswet on todella koukuttavia. Onneksi niitä on aika paljon :)

  VastaaPoista