Powered By Blogger

torstai 4. heinäkuuta 2013

Torstai on toivoa täynnäMitähän sitä torstaina toivoisi? No onhan niitä monia asioita :) mutta tämän kuvan tilannetta en toivo kenellekään.


Tässä on selkäpuolelta vyöruusuni ja samanlainen vyö on etupuolellakin, vesirokkonäppylöitä unohtamatta. Onneksi sairaus on paremmalla puolella ja iho on jo vaaleanpunainen ja vähän kutiseva. Arpi jää muistuttamaan, jos tämä koskaan unohtuisi.


Tämmöset tossukat tein kevään aikana ystävälleni Ainolle. Hän on neulonut minulle monet sukat, kun se vanha sananlasku pitää paikkansa, että suutarin lapsella ei ole kenkiä. Kuva on vähän epäselvä, mutta nuo pompulat on ommeltu tossunsuun reunaan niin että ne heiluu. Kukat ja pompulat on huopaa.


Tämä pikku bolero on myös kevään aikaansaannoksia. Tytär otti käyttöön. Käsityökopassa on vielä muutakin valmista, mutta en kaikkea tässä postauksessa esittele, jos vaikka laiskamato iskee neulontaan tai virkkaukseen niin voi esitellä aiemmin tehtyjä juttuja.
 Iso kiitos kaikille kommentoijille ja myötäeläjille, kun olette jaksaneet käydä katsomassa blogiani.

Tänään on hyvä päivä, menen illalla kylään!

11 kommenttia:

 1. Ompa häjyn näköinen,onneksi on parempaan päin.
  Kivan näköiset nuo tossut.
  Kaunista kesäistä päivää sinulle.

  VastaaPoista
 2. Joskus aikoja sitten kasvattiäidilläni oli vyöruusu tuossa rintojen alla, hän osti apteekista sinkkivoidetta ja sillä hoiteli, se vissiin rauhoitti tilannetta.
  Kaunista olet jaksanut tehdä:)

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen tuon vyöruusun sairastanut todella kivuliaana. Silmässäkin oli rakkuloita ja en unohda sitä ikinä. Onneksi ei jäänyt arpia. Paranemista sinulle

  Ihanuudet nuo tossukkasi ja söpönen bolero.

  VastaaPoista
 4. Onneksi paranemaan päin. On varmaan ollut melkoista koettelemusta. Tossut ovat ihana hilpeät :)

  VastaaPoista
 5. Hei pitkästä aikaa !
  Ai sinäkin olet muuttanut bloggeriin, parasta olikin päästä pois sieltä vuodatuksen ongelmista.

  Voi kamalaa millaista sinulla on ollut :(
  Hirveitä kärsimyksiä, kyllä sinulla siinä syövässä olisi jo yhdelle ihmiselle tarpeeksi !!!
  Parempaa kesänjatkoa !!!

  VastaaPoista
 6. Todella pahan näköinen vaiva katsoa, saati kokea. Onneksi olet vopiton puolella. Hyvän näköisiä käsitöitä olet tehnyt.

  VastaaPoista
 7. Auts...ei näytä kivuttomalta, ei yhtään. Melkoinen tulemus se kyllä oli! Pitkä on taas ollut paranemisen reissu tähän päivään. Käsityöt näyttävät ylihyviltä.

  VastaaPoista
 8. Huhhuh, on kyllä pahan näkönen. :/ Tsemppiä.

  VastaaPoista
 9. Huh, huh, vyöruusu on kivulias vaiva, onneksi on jo parempi. Oletkin muuttanut tänne bloggerin puolelle.Minä olen nyt jälleen uudeleen aloittanut tuolla vuodatuksessa. Pidin taukoa ja nyt aloittelin uudelleen. Kummasti nuo valmiit käsityöt löytävät omistajansa. Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 10. Heips Jaana, kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. Ihmettelinkin oletko kadonnut kokonaan. Hienoa että olet jo voiton puolella, voin vain hämärästi kuvitella miten kurja olosi on ollut! Minä olen päivitellyt blogejani kovin huonosti, kesä menee reissatessa. Eilen tulin Pietarista ja Tukholmaankin pitäisi vielä ehtiä enne koulujen alkua. Kuulumisiin ja voi hyvin!

  VastaaPoista
 11. Hurjan näköinen tuo vyöruusu, varmasti on ollut kova kipu.
  Voi, kuinka kauniin boleron olet tehnyt ja tossuissa hauska tuo pompulajuttu.
  Jaksamisia sinulle!

  VastaaPoista