Powered By Blogger

tiistai 10. syyskuuta 2013

Hiillostaa!

Hiillossukat valmistuivat viimeinkin. Eilen oli kaunis auringon paisteinen päivä niin sain otettua ulkona kuvan sukista. Panin ne tuon rollaattorin istuin osalle esille. Näkyy olevan useampi vihreä väri esillä :) Huomasin, että sukan neulominen täsmällisesti ohjeen mukaan hidastaa työn etenemistä. Paljon helpompi on, kun voi tehdä ihan oman päässä olevan ohjeen mukaan. Seuraavia en vielä ole miettinyt, mutta sukille on tarvetta, onhan niitä mummon muksuja 8 ja ukkikin taitaa tarvita jonkun sukkaparin.
Sukat on neulottu seiskaveikasta kolmosen puikoilla ja niistä tuli aika pehmeän oloiset ja kaksinkertaiset.
Oma olokin on ollut hiillosta, tuo kylki kyllä muistaa. Onneksi ei enää pala. Huomenna kokeisiin ja ehkä sitten syto-hoitoon jos veriarvot ovat sopivat. Näillä mennään tänään ja huomennakin.

Tänään on hyvämieli: Hiillossukat ovat valmiit, oravat järjestävät mukavia tilanteita. Siinä se päivä toiseksi vaihtuu.

9 kommenttia:

 1. Sukat on kauniit. Oravien touhuja mielleäni itsekin seuraisin, ne ovat mukavia veitikoita! Täytyykin muistaa talvella taas meidän lähipiirin oravia pähkinöillä.

  VastaaPoista
 2. Kauniit ja varmasti lämpöiset sukat.

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat, kivan väriset:)

  VastaaPoista
 4. Kyllähän minä täällä useinkin yhä piipahdan,mutta olen tullut laiskemmaksi kommentointien kanssa. Kivat sukat. Minullekkin tulee Kauneimmat Käsitöt lehti ja tilaan noita ylimääräisiä numeroita sitten vielä. Rukoilen sulle voimia ja parempaa terveyttä ja että ei tarttis olla niin kipee. Mullahan on ihan pikkuisen maksa-arvot koholla ja oikea kylki aika kipee. Vahvoja särkylääkkeitä syön päivittäin. Toivon parasta ja pelkään pahinta.

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat! Meikäläisellä on peukalo joissain jutuissa täysin keskellä kämmentä, niin kuin esimerkiksi villatakkien ja villasukkien teossa. Huokaus. Pidän peukkuja veriarvoille ja toivottelen ruusua jo lopullisesti huitsinnevadaan!

  VastaaPoista
 6. Olen tutustunut sinuun sivujesi välityksellä, oletpas kokenut paljon. Toivotan paljon voimia ja onnea, kaikkeen mitä teetkin!

  VastaaPoista
 7. Hih, mä luien ensin että hillosukat ;) Vaikka yhtä hassulta tuntuu hiillossukat. Molemmat yhdistän ruokaan. Hilloahan tehdään yleensä marjoista ja hedelmistä, ja hiilloksella paistellaan vaikkapa makkaraa.

  Mutta yhtä kaikki, kauniinväriset sukat, kivan ruudulliset. Lämmittää varmasti mukavasti.
  Parempia vointeja sulle sinne!

  VastaaPoista