Powered By Blogger

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Anna suunnitteli - mummo toteutti vai......Anna 4v. suunnitteli paperille sukan, jollaiset hän haluaa. Värit on tarkkaan mietitty, samoin raidat. Hän toi paperin minulle ja kysyi: Osaatko mummo tehdä tämmöset sukat? Vastasin, että mummo yrittää.


Tässäpä tulos Annan sukista. Ei osannut mummo tehdä ihan yks yhteen kuvan kanssa. Syy on se, että teräosasta olisi tullut liian paksu, joka ei sovi kenkään. Siispä tein kirjoneuletta oman pään mukaan ja toivon, että sukat kelpaa. Lankana sukissa Novitan seiskaveikka ja Novitan kotikultasukkalanka. Kotikullassa on 40% villaa 35% akryylia 25% polyamidia
Mietin kuinka käytössä kestää tuo akryyli, onko kokemuksia?
Tuosta kärkiosan neulomisesta vielä, jos olisin kuljettanut useampaa lankakerää mukana niin olisihan se suoraraita kärkeen asti tullut ja jos Anna hylkää tuotoksen niin sittenhän se on tehtävä :)
Sukkien vieressä on kluutu eli siivousliina. Lankana Novitan Miami puikot 3.

Olen ollut Kysissä 15.11 perjantaista asti. Tuli keuhkokuumeen kaltainen kuume. Veriarvot ovat olleet alhaisia. Saa nähdä nyt koska pääsen kotiin. Kuume oli silloin alussa 39,6 tämä mummo oli melko vetelä silloin. Nyt alkaa olla jo parempi olo ja kunto. Oli hyvä, että osasin ottaa läppärin mukaan, on saanut surffata ja nyt kirjoittaa tätä blogia. Vieraitakin on käynyt, sisko ja Pirjo kävivät eilen ja Aino ystäväni oli tänään ja aiemmin joku päivä. Myös ystäväni Kyllikki tuli Turusta - hän nousi aamulla junaan (7h) oli päivällä noin 3h luonani ja lähti taas (7h) istumaan. Siinä on ollut istumista ihan työksi asti. Vaan oli todella mukavaa kun näitä vieraita oli useampi ja eri päivinä.

Tänään on ollut hyvä päivä kaikinpuolin : D

11 kommenttia:

 1. On melko lailla näköiset sukat! :) Jos ei lapselle kelpaa, niin nuo pystyraidathan voisi neuloa myös intarsiana, ei tarvitsisi kuljettaa lankoja mukana koko sukan ympäri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja heti vinkkini kirjoitettuani tajusin olevani vielä ihan unenpöpperössä - intarsiana jos neuloo, niin pitäisi kutoa sukka tasona, jolloin tulisi sauma ommeltavaksi. Eli se siitä vinkistä... ;)

   Poista
 2. No onpa hyvä, että vointisi on jo parempi! Toivottavasti tauti talttuu pian kokonaan. Sukat ovat oikein kauniit ja ihanan värikkäät, ihme on, jos eivät ole lapsen mieleen.

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että voit jo paremmin. Toivottavasti pääset pian kotiin!
  Kauniit sukat, varmasti kelpaavat!

  VastaaPoista
 4. Sukat on aivan namut! Kyllä ne varmaan kelpaa. Paranemista ja kotiutumista.

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat, uskon että ilahtuu:) Toivottavasti paranet pian kotikuntoon.

  VastaaPoista
 6. Onneksi olet taas paremmalla puolella ja toivotaan, että pääset pian kotiin. Jaahas, nyt on Annan sukat valmiit. Varmasti on suunnittelija mielissään.

  VastaaPoista
 7. Ainahan meillä on ollut tapana kavuta ylös, vaikka takapakkiakin tulee välillä, mutta eteenpäin menevän mieli......Eikö vain ystävä hyvä?

  VastaaPoista
 8. Ihana kun noin pienikin jo osaa tehdä mallia paperille. Ihana kun on mummo joka sitten sen toteuttaa.
  Mäkin olen yrittänyt kutoa sukkia neljälle lastenlapselle, vielä pitäis ehtiä joulupukinpussiin tehdä kolmet. Aikuiset saavat sukkansa vasta ensi vuonna :)

  VastaaPoista
 9. Mitä sulle kuuluu? Toivottavasti olet kotona kutomassa ahkerana näpäköitä sukkia.

  VastaaPoista
 10. Kauniit ja piirroksen näköiset sukat.
  Oikein Hyvää Joulua sinulle!

  VastaaPoista