Powered By Blogger

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Harppua ja sukkaa


Tuossa aikaisemmin oli esillä tuo vihreä rengas. Tässä harjoittelen  säärystimien tekoa harpulla. Ihan mukavaa harppu-neulontaa. Neulomalla pitää tehdä resorit reunoihin. Kaikkea muutakin voi tehdä, sillä näitä renkaita on neljää eri kokoa. Isoimmalla onnistuu tuubikaulurikin.


Miesten sukkaa esillä, lankana Retu-sukkalanka puikot nro 3 bambu, sukan koko 43. Siis ihan tuikitavallinen sukka. Pitää joskus muistaa tuota aviosiippaakin :)
 
Nyt on olo ollut vähän heikompi kuin tavallisesti. Kipuja on riittänyt taas, vaikka muille jakaa. Kysyin jo Matilta sopiiko rollaattori auton tavaratilaan, kun suunnistetaan kauppamatkalle. Tuntui sopivan, hyvä niin. Kävellessä on hyvä kun on mihin tukea. Torilla ei ole kaupan kärryjä. Tulevalla viikolla on verikokeita ja mahdollisesti syto-hoito. Siis jos arvot ovat sopivat. Yleensä ne ovat olleet.
 
Olin äsken ulkona ja jäin ihan istumaan ja seuraamaan pihamaamme oravia. Sain lasketuksi 11. Matti teki suuremman lintulaudan, että sopivat syömään tappelematta. Kaksi isoa kaapelikelaa on päällekkäin ja eritasoilla auringonkukan siemeniä, siinä on hyvä syödä. Ja me saamme seurata niitä sisältäkin, kun tämä suuri lintulauta on ikkunan edessä. Käyhän siinä lintujakin, tintit ja viherpeipot, tikka ja monta muuta lajia. Tulisi se viimevuotinen nokkavarpunen vielä käymään on se niin hienon näköinen.
 

9 kommenttia:

 1. Ompa sinulla eläinystäviä,niitä on kiva seurata.Komeat sukatkin olet kutonut.Toivottavasti olosi kohenee...

  VastaaPoista
 2. Mukavan näköiset perussukat ja erikoinen laite tuo harppu.
  Jaksamisvoimia sinulle.

  VastaaPoista
 3. Tuollainen vekotin olisi kiva. Toivottavasti olosi kohenee.

  VastaaPoista
 4. Ihme vekotin tuo vihreä. Onpa teillä oravia. Niitten sekä lintujen seuraamisesta on paljo on paljon iloa. Jaksamista sinulle. Olosi kohenemista toivon.

  VastaaPoista
 5. Ihana, kun oikein syötätte oravia. Monet lintulaudan omistajat tuntuvat vihaavan oravia ja yrittävän häätää niitä pois. Mahtuuhan sinne oravien joukkoon niitä lintujakin :) Minun elämäni on nyt ihan täynnä kaikkia uutuuksia. Kantikkaisiin puikkoihin olen törmäillyt tänä aamuna ja nyt vielä tuollainen vihreä vempain. Tekniikkaminä innostuu kohta :)
  Sydämestäni toivon, että olosi kohenee.

  VastaaPoista
 6. Ikävä kuulla, että vointisi on heikompi taas. Toivottavasti se on ohimenevää! Kivuista huolimatta jaksat päivittää blogia ja tehdä käsitöitä, sitä jaksan ihailla ja ihmetellä. Aurinkoisia syyspäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 7. Olen tehnyt tuolla (onko sen nimi tosiaan harppu?) rose -kukkasia, vai olikohan se hiukan erilainen ympyrä? Olipas näppärästi tehty. Onko hitaampaa kutomista harpulla kuin puikoilla? harpuilla, mikähän se kutomisen nimi olisi harpulla, harputa? Ikävä, kun sulla on kipuja, se vaikuttaa sitten aina koko olotilaan. Onko sulla ollut kipulaastaria?

  VastaaPoista
 8. Blogissani on haaste sinulla,jos jaksat paneutua siihen.Jaksamista sinulle

  VastaaPoista
 9. Onpa mielenkiintoinen vekotin tuo harppu vai mikä se olikaan.
  En ole moiseen törmännyt sitten koskaan, mutta kertahan se on ensimäinenkin;)
  Kierteen nykyisin harvemmin toisten blogeja tutkimassa, kun aika harva täällä kirjoittelee enää mitään.....nyt poikkesin sinun blogiisi kurkkimaan.
  Nämä kivut ei jätä meitä koskaan....ne on tulleet "kotiinsa" ja vaivaavat meitä raihnaisia yksilöitä, mutta koetetaan kastää ja pyristellä etiäpäin päivä kerrallaan.
  Jaksamista ystävä!

  VastaaPoista