Powered By Blogger

torstai 2. toukokuuta 2013

Vyöruusu, vesirokko......


Olen Kysin osastolla eristyksissä. Minuun iski vyöruusu huhtikuun alussa, kun olin osastolla saamassa sytostaatteja. Sain lääkityksen ja sitten kotiin. Sepä ei mennytkään niillä lääkkeillä ohi vaan paheni kaikesta huolimatta. Iholle ilmestyi paljon näppylöitä ja soitin kysiin. Lähtö käsky tuli ja nyt olen ollut osastolla viikon verran. Kipu on valtava, saan kyllä lääkkeitä, mutta silti kipu pääsee yllättämään. Vasen puoli navasta selkärankaan on vyöruusun kirjoma, hermosärky ei ole helpoimpia pidettäviä.Muu keho on vesirokko näppylöiden peitossa. Olen lapsena sairastanut vesirokon, mutta niimpä vaan tuli uudestaan. Nyt illalla jaksoin ottaa koneen esille ja päivittää tänne kuulumisiani. 
Kiitos kaikista kommenteista, kyllä lämmittävät mieltä. Kunhan tästä kurimuksesta pääsen niin käsitöitäkin pitää esitellä.
Mukavia kevätpäiviä kaikille.

15 kommenttia:

 1. Voi, mikä harmi. Kumpikaan tauti ei ole ilo, mutta että molemmat yhtä aikaa. Toivottavasti paranet pian ja pääset nauttimaan keväästä.

  VastaaPoista
 2. Epistä! Kaksi tuollaista yhdellä iskulla on kyllä jo liikaa. Toivottavasti todellakin paranet pia ja pääset ulos kevääseen. Sympatiaa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ompa sinulla huono säkä.Toivottelen paranemista ja jaksamista sinulle.

  VastaaPoista
 4. PAranemista toivottelen. Onneksi olet asianmukaisessa hoidossa, vaikka eristyksessä olo onkin rankkaa.

  VastaaPoista
 5. No huhhuh!! Toivottavasti paranet pian!

  VastaaPoista
 6. No jopas sulle riesan nakkas. Tiedän tuon kivun. Sain vyöruusun 20 vuotiaana. Toisinaan vieläkin muistuttelee kivun muodossa itsestään, vaikka aikaa on kulunut jo reilut 20 vuotta.
  Toivottavasti lääkitys puree pian.

  VastaaPoista
 7. Johan nyt. Jestas sentään. Olen kuullut, ettei ole todellakaan kevyttä kipua. Toivottavasti saat avun pian. Et varmaan siellä jaksa mitään käsitöitäkään tehdä. Isosti halauksia, palataan!

  VastaaPoista
 8. VOI EI....kaikkea kans'! Toivottavasti lääkkeet purevat.

  VastaaPoista
 9. Voi kurja! Toivottavasti paranet pian!

  VastaaPoista
 10. Voimia sinulle. Toivon että olosi on jo parempi. Olen mukana projektissa joka tutkii vyöruusuun kehitettyä rokotetta. Ehkä siitä on meille apua jossakin vaiheessa.

  VastaaPoista
 11. Vesirokkovirus kuulemma aiheutta vyöruusun, joten varmaankin siksi olet saanut niitä vesirokkonäppylöitä myös. Todella kurjaa!!! Toivottavasti olosi kohenee pian. Parempaa kevään jatkoa siis toivottelen sinulle!

  VastaaPoista
 12. Voimia, kevät aurinkoineen ehkä virkistää tuossa kurimuksessa. Onnea ja iloa uudelle blogille. Jospa se utelias siili siitä lähtee kerältä kipittämään blogi maailmaan.

  VastaaPoista
 13. Voi kuinka sait lisää kestettävää.
  Voimia ja lämpimiä ajatuksia lähettelen.

  VastaaPoista
 14. Noi voi että kun sulle tulee eteen monenmoista. Olen kuullut että toi ruusu on tosi kipee. Voin vain kuvitella miten kipeä oot :( ?
  Monta rutistusta sinulle ja paljon voimia !

  VastaaPoista